Budi najbolja verzija sebe.
'Must see'

Svi pričaju o seriji 'Maid' u kojoj glume Andie MacDowell i njezina kći - evo zašto je gledati

Temeljena na istinitim događajima, Netflixova dramska serija 'Sluškinja' otkriva nam sirovo i nadahnjujuće istraživanje majčine otpornosti, a mi ti donosimo nekoliko ključnih zanimljivosti, ali i razloga zašto je već danas trebaš početi gledati

Napokon smo zakoračili u listopad, što znači da je pred nama bogat tv raspored ispunjen sočnim jesenskim poslasticama - a serija 'Maid', koja je od 1. listopada dostupna na Netflixu, definitivno se uklapa u ovu priču.

Iako 'Sluškinja' možda nije privukla istu pozornost kao korejska serija 'Squid Game', definitivno je stvorila ime za sebe istog trenutka kada se počela prikazivati na ovoj popularnoj platformi, a nekoliko je razloga za to.

S glumicom Margot Robbie na mjestu izvršne producentice te slavnom mamom i kćeri - Andie MacDowell i Margaret Qualley u glavnim ulogama - ova emocionalno nabijena serija počinje u gluho doba noći, dok mlada žena stavlja svoju kćer u automobil i očajnički bježi iz nasilne veze. Olakšanje koje osjećamo kad napusti svog bijesnog partnera pogađa nas tako snažno da je gotovo bolno. Učinila je to, otišla je, uspjela je. Kad bi samo život bio tako jednostavan...

Budi najbolja verzija sebe.

Ako se 'Maid' još uvijek nije našla na tvom jesenskom tv jelovniku, u nastavku provjeri nekoliko ključnih zanimljivosti, ali i razloga zašto već danas trebaš početi gledati ovu moćnu dramsku seriju.

1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.