Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljubav je na selu

Došao je i taj dan! Hrvoje mora donijeti veliku odluku - Marina ili Dragana?

Izazovi pred farmerima sve su veći. Hrabriji među njima već su poveli svoje dame na romantično putovanje.

Hrvoje i Anita Martinovic.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Milko je sve isplanirao za sebe i svoju Jasnu u Opatiji. "Čim sam na moru, meni je lijepo. A i moj Milko je na moru, eto, sve se slaže", ispričala je Jasna. Velika romantika zavladala je između Jasne i Milka, poljupci, ruže i šampanjac samo su dio njihovog opatijskog uživanja. Šibenčanin je dao velika obećanja dami iz Sarajeva.

Vesna i Siniša imali su ozbiljan razgovor, dok kod Ljiljane i Dragoljuba vlada prava romantika u Makarskoj. Otkrili su što su radili dok su bili razdvojeni te nastavili kovati planove o budućosti.

Dok su neki već izabrali s kime bi htjeli graditi budućnost, drugi imaju problema pa je tako Hrvoje u nedoumici - Marina ili Dragana? Stigao je dan njegove odluke. "Malo radi nervoza, ali...", komentirala je Marina prije negoli je Hrvoje izrekao svoju odluku. "Bilo je sve lijepo i idilično", dodala je. "To mi govori da ću ja ići kući", jedna od dama je najavila. Hrvoje je potom otkrio tko ide kući, a tko će s njim na putovanje.

Otkrijte koja dama je osvojila srce farmera iz Farkaševca u showu 'Ljubav je na selu' od 21.15 sati na RTL-u. Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.