Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Top ili flop?

Drastični rez: Stoji li bolje ovim slavnim ženama kratka ili duga kosa?

Iako mnoge zvijezde mijenjaju frizuru svake sezone, neke od njih napravile su zaista drastične promjene tijekom godina i u potpunosti šokirale javnost, a na nama je da odlučimo jesu li te odluke bile - top ili flop?

slavne žene frizure.jpg
Foto: Profimedia

Bilo da se radilo o legendarnom prelasku Anne Hathaway iz duge u kratku kosu zbog uloge u filmu 'Jadnici' ili kad je Katy Perry po prvi put neočekivano promijenila frizuru iz crne u plavu i pritom u potpunosti ošišala svoju dugu kosu - u svijetu slavnih je tijekom godina došlo do mnogih drastičnih promjena frizura koje su šokirale javnost.

Image
Sve zbog uloge

11 holivudskih zvijezda koje su drastično smršavjele zbog uloge

Osim što ima sposobnost pokrenuti karijere i uzdignuti poznate glumice i pjevačice na potpuno novi put u karijeri, savršena promjena frizure uvijek je imala moć promijeniti povijest.

shimmer fallback

Kako bismo odali počast nekim drastičnim promjenama stila, izdvojile smo 10 slavnih dama koje se nisu bojale eksperimentirati i koje su u jednom trenutku u potpunosti promijenile svoje prepoznatljive frizure. Kome bolji stoji kratka, a kome duga kosa - provjeri u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.