Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Knjiga tjedna

Majstorski napisan krimić o tome kako razlikujemo dobro od lošeg u svijetu

Zovu je najvećom zvijezdom suvremena kriminalističe proze, a sada nam dolazi nova poslastica Tane French

lenin-estrada-7Xnoi96A5I8-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Za ljubitelje romana američko-irske spisateljice Tane French, jedne od najboljih kriminalističkih autorica našeg doba, na police knjižara nedavno je stigla nova poslastica: roman ‘Tragač’ u izdanju Profila i prijevodu Dražena Čulića.

‘Tragač’ je majstorski ispričana priča s bogatom atmosferom o tome kako razlikujemo dobro od lošeg u svijetu u kojem ne postoji jasna podjela između tih dvaju polova. Prema ocjeni The Washington Posta ‘ova prigušeno napeta priča o osujećenim snovima o bijegu možda je najbolji roman Tane French dosad.’

Image

Darujemo knjigu 'Tragač'

Radnja romana događa se u irskom selu u koje, nakon 25 godina rada u čikaškoj policiji i teškog razvoda, doseljava Cal Hooper. Sve što Hooper želi jest izgraditi novi život na lijepoj lokaciji s dobrim pubom u kojem se ništa ne događa. No, kad mu se obrati Trey čiji je brat nestao, Cal počinje otkrivati slojeve mraka koji se kriju iza idiličnih pejzaža i počinje shvaćati da i najmanja mjesta kriju opasne tajne. ‘Svaki je roman Tane French razlog za slavlje… pročitajte ga jednom zbog radnje, a onda još jednom zbog ljepote i finoće autoričina pisanja’, ocijenio je The New York Times.

shimmer fallback

Prevoditelj: Dražen Čulić
Godina izdanja: 2022
Nakladnik: Profil knjiga d.o.o.
Vrsta izdanja: roman
Broj stranica: 352
Uvez: meki uvez
Cijena: 139,00 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.