Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pokaži ljubav sladoledom

Isprobale smo nove sladolede iz kreativnog laboratorija slastica M&M

Slastičarnica M&M predstavlja nove ledene slastice s porukom koje možeš poslati dragoj osobi

Cherry Me Up.JPG
Foto: Violeta Juras
Budi najbolja verzija sebe.

Kreativni laboratorij slastica M&M iz Rudeša za ovu je sezonu pripremio potpuno nove kombinacije sladolednih okusa. U ovoj obiteljskoj slastičarnici sa skoro tridesetogodišnjom tradicijom ideje samo lete, a vlasnica Martina Dumančić mnoge od njih spretno uhvati i sa svojim timom pretvori u ukusne poslastice. Mi smo prije koji dan s Martinom popričali o njezinoj slatkoj životnoj priči, a sada je vrijeme da uživamo u ukusnim kreacijama.

Image
Probaj pojesti samo jedan kolač

#podrzidomace: Otkrij malu obiteljsku slastičarnicu koja gotovo 30 godina zaslađuje živote mnogih

U standardnoj ponudi je tridesetak vrsta sladoleda, a kako bi se intenzivirali okusi smanjili su količinu šećera čak za 50%. Rado slušaju i prijedloge svojih kupaca pa se asortiman mijenja ovisno i o njihovom interesu. Sada su na tržište izašli s potpuno novom idejom - sladoled s porukom. Ovaj slatki paket pakiran u posudice od 300 ml možeš poslati svojoj najboljoj prijateljici, partneru ili možda roditeljima. Uz sladoled možeš poslati i personaliziranu poruku i tako čestitati rođendan, izjaviti ljubav, poručiti dragoj osobi da ti je važna, slaviti prijateljstvo ili jednostavno nekome uljepšati dan.

shimmer fallback

Ovi inovativni sladoledi s emocijom dolaze u šest okusa. Kex Me Up s keksima i čokoladom, ili Cherry Me Up s vanilijom i trešnjama svidjet će se ljubiteljima kremastih okusa. Green Fit s bademima, pistacijom i limunom pravo je osvježenje te je naš favorit, a ljubitelji čokolade doći će na svoje kad im žlice zarone u Dark Force od tamne čokolade. Hanči bananči slatki je trio čokolade, banane i karamele, a za one koji ne podnose gluten i šećer tu je Perfect Match.

shimmer fallback

Ovakav sladak paket sladoleda i personalizirane poruke svatko će rado primiti, a ti ga možeš naručiti u web shopu www.mim.hr, na Woltu ili telefonom. Ako pak želiš i sama isprobati sladoled, to možeš na adresi Ratarska 13 u zagrebačkom Rudešu.

Uživaj u ljetu ispunjenom slasticama iz vječno inovativne kuhinje slastičarnice M&M!

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.