Budi najbolja verzija sebe.
Sve što ti treba za blagdane

Božić je stigao i u IKEU i imaju sve - od kuglica, vrećica pa do vjenčića

IKEA je predstavila novu božićnu kolekciju pod nazivom VINTER 2021 u kojoj se krije sve - od vjenčića do kuglica

Svatko će se složiti da su blagdani najljepše i najčarobnije doba godine, posebno oni koji blagdane toliko vole da bi najradije cijele godine imali ukrašen dom i okićenu jelku. Postoje i oni koji već s prvim otpalim listom i na prvi dan jeseni počinju pjevati božićne pjesme i odbrojavati dane do Božića. No, iako je to prema mišljenju mnogih ipak prerano, sada je konačno stiglo to vrijeme kada možemo početi razmišljati o Božiću.

Brojni brendovi već su predstavili svoju najnoviju blagdansku kolekciju i time nam dali do znanja da je Božić sve bliže. Među njima je i IKEA, skandinavski lanac namještaja čiju božićnu kolekciju svake godine jedva čekamo i koja nas iz godine u godinu sve više iznenadi. Ove godine, IKEA je predstavila kolekciju VINTER 2021, koja u svojoj ponudi nudi baš sve što ti je potrebno za vesele i bezbrižne blagdane.

Budi najbolja verzija sebe.

Tu su vjenčići i dodaci za dom, ukrasi za božićnu jelku, tanjuri i šalice, ali i papir za zamatanje i šarmantne kutijice u koje svojim najmilijima možeš zapakirati sitnicu kojom ih želiš iznenaditi ovih blagdana. S klasičnim motivima Djeda Božićnjaka, sobova i snjegovića i u tradicionalnim božićnim bojama, poput zelene, crvene i zlatne, VINTER kolekcija proizvoda ima sve što možeš poželjeti, a neke slatke sitnice koje i mi želimo izdvojile smo u nastavku.

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.