Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Za sve klince i klinceze

Dječja soba kao carstvo mašte uz novitete iz H&M Home kolekcije

Kolekcija dodataka za dječje sobe toliko je slatka da vjerujemo kako će se rasprodati u trenu, a mi smo izdvojili deset najsimpatičnijih komada

BeFunky-collage (1).jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Obožavamo lijepo uređene interijere, a dok u svijetu odraslih većinom prevladavaju neutralne kombinacije boja, elegancija i minimalizam, za dječje je sobe priča posve obrnuta. Šarenilo, igračke, mnoštvo dekoracija - sve to kako bi se životni prostor djeteta uljepšao do maksimuma. Djeca imaju bujnu maštu pa im je potrebno osigurati prostor u kojem će slobodno sanjariti, igrati se i osjećati se sigurno, a H&M Home je svoju novu kolekciju dodataka za dom posvetio upravo najmlađima.

Image
Trikovi stručnjaka

Pet savjeta kako luksuzno preurediti dom uz ograničen budžet

Kolekcija sadrži obilje preslatkih, ali i praktičnih predmeta koji će se svidjeti svakom dječaku ili djevojčici. Za ljubitelje bajki tu su jednorozi, za male istraživače mogu se pronaći posteljine i tepisi s oslikanim kontinentima, a za zaljubljenike u pradavna vremena tu su i plišani dinosauri. Osim tih inovativnih dodataka, u kolekciji se mogu pronaći i klasici kao što su mekani medvjedići, slatke pčelice ili pak šljokaste čaše za piće - komadi s kojima ne možeš pogriješiti.

Ono što je u cijeloj priči najbolje je i činjenica da je ova H&M Home nova kolekcija za dječje sobe poprilično povoljna, pa najskuplji komad košta tek malo više od 200 kuna. Sve naše favorite pronađi u nastavku i inspiriraj se za transformaciju sobe svog djeteta u carstvo mašte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Košara pčelica - 172 kune

Košara za igračke, knjige ili dekice savršen je način da u dječju sobu uvedeš malo reda i organiziranosti, a istovremeno i slatku i maštovitu dekoraciju.

shimmer fallback

Dinosaur papuče - 86 kuna

Bitno je da našim najmlađima tijekom zimskih mjeseci stopala budu na toplom, a uz ove simpatične šlape dinosaure to će sigurno i biti.

shimmer fallback

Plišani medvjedić - 111 kuna

Svako dijete treba svog omiljenog plišanca, a tvoje bi moglo voljeti baš ovog medvjedića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Medo zdjelica - 43 kune

Svaki obrok djetetu će biti zabavniji ako će jesti iz šarmantnog dječjeg servisa za jelo. Ova zdjelica koja skriva lice medvjeda savršen je primjer jednostavne, a efektne dječje posudice.

shimmer fallback

Posteljina - 172 kune

Neka tvoje dijete svake noći u carstvu snova istražuje skrivene kutke Zemlje uz ovu mekanu posteljinu.

shimmer fallback

Velika plišana žirafa - 215 kuna

Ova velika, visoka žirafa napravljena je od tvrđeg punjenja te će podnijeti i grublje igre. Zato je odličan pratitelj djece od najranije dobi pa sve do početka puberteta.

shimmer fallback

Jastuk duga - 77 kuna

Jastučić u obliku duge odlično će se uklopiti u svaku dječju sobu te joj unijeti dašak vedrine i veselja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ukras za zid u obliku jednoroga - 129 kuna

Jednorozi su najpopularnija mitska bića, a od sada mogu krasiti i dječje sobe. Ovaj veliki plišani ukras posebno će oduševiti sve ljubitelje bajki i svijeta princeza.

shimmer fallback

Plastična čaša sa šljokicama - 34 kune

Za odlazak u parkić, šetnju ili jednostavno za ispijanje sokića pred TV-om, ova je zatvorena plastična čaša odličan izbor ako tvoje dijete ima naviku prolijevati piće jer je zatvorena gornjim poklopcem, a i lijepo izgleda.

shimmer fallback

Kupaonski ogrtač - 154 kune

Topli kupaonski ogrtač pružit će djetetu osjećaj sigurnosti i ugode nakon kupanja.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.