Dekor inspiracija: vladaju crno-bijeli interijeri

Dvije osnovne (ne)boje unijet će kontrast i zanimljivost u vaš dom

Korištenje crne i bijele boje u uređenju interijera može stvoriti zapanjujuć i dramatičan dekor. Saznajte kako najbolje iskoristiti kombinaciju ove dvije jednostavne (ne)boje kako biste na najbolji način uredili svoj dom...

U uređenju interijera postoji pravilo da svakoj sobi dobro dođe malo crne boje. Možda mislite da je to čudno ako imate sobu prepunu pastelnih boja ili nijanse dragog kamenja. Ali razmislite malo.Upotrebom crne boje dodaje se fokalna točka boje koja je zaokružuje cijelu sredinu i daje sofisticiran izgled sobi.

Crna u dodacima, rasvjetnim tijelima, ukrasima, bojama ili u jednom odvažnom komadu namještaja pomoći će uhvati pogled i dati oštrinu bilo kojoj dekorativnoj shemi. On može služiti kao okvir koji određuje određena područja ili objekte. Crna je sama po sebi zapanjujuća!

Ali da biste dobili pravu dramu i iskru, kombinirajte crnu s bijelom bojom!

Upotreba crne i bijele u uređenju daje svakoj prostoriji svježinu, čistoću i neupitno sofisticiran i elegantan izgled.

Crna s bijelom je savršena kombinacija boja za svaki stil uređenja. Suvremeni interijeri često kombiniraju crno i bijelo s elegantnim metalima. I francuski seoski šik ukrašavanja, među mnogim drugima, često počinje upravo od ove kombinacije (ne)boja.

Ako mislite da je korištenje samo crne i bijele boje malo previše - unesite raznolikost dodavanjem žutih, ružičastih, bež, crvenih ili ljubičastih tonova. Međutim, dominacija crne i bijele zadržavaju elegantni efekt.

Ako tražite inspiraciju kada su u pitanju crno-bijeli interijeri, pogledajte slike u nastavku...

1/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.