2016. je godina vatrenog crvenog majmuna

Majmun je 9. životinjski znak po redu u kineskom kalendaru i zato ove godine vlada broj 9 koji predstavlja budući prosperitet, što znači da će započeti mnogi novi projekti tijekom 2016. godine

2016. je godina vatrenog crvenog majmuna

Godina vatrenog majmuna mnogima donosi dobre financije, ljubav, zdravlje, no 2016. je godina i velikih izazova. Postoje načini da se eventualni izazovi spriječe, ili barem ublaže o čemu  će na godišnjem seminaru u Zagrebu govoriti međinarodni feng shui stručnjak, autor i predavač Sandra Drinčić. Diplomirala je na “Qi Mag Feng Shui & Geobiology Institute Germany”, a Space Clearing polagala kod Denise Linn – native american Space Clearing expert-a. Osnivač je i Centra za obrazovanje i uređenje prostora “Feng Shui Institut Sandra Drinčić”.  

Image

Sandra je nakon svih učenja i prakticiranja stvorila osobni, jedinstveni sistem uređenja prostora, koji se temelji prvenstveno na radiestezijskom pregledu, zatim na pročišćenju prostora, pa tek nakon toga i na feng shui procesima.

U organizaciji Centra za osobnu izvrsnost, Sandra je već redoviti predavač u Zagrebu, a tema njenog sljedećeg seminara koji će se održati 31.01.2016.g. u hotelu Aristos je „Feng Shui tajne za 2016. godinu“

Sandra navodi kako svaku kinesku godinu treba promatrati na osnovu karakteristika ponašanja i naravi životinje koja je vezana za određenu godinu. Na osnovu sistema elemenata može se zaključiti kakva će biti energija godine. Godina vatrenog majmuna simbolično predstavljavatru koja „sjedi“ na metalu. Po sistemu elemenata - vatra topi metal, što znači da će biti nesklada tijekom ove godine. Može doći i do i međunarodnih sukoba, ali pošto je vatra blaga u ovom odnosu ti sukobi neće biti nasilni. Svaki oblik dobre komunikacije i razumijevanja, stišat će ovu vatru, a time i sukobe.

Godina u koju smo zakoračili pripada u yin parnu godinu. Majmun je 9. životinjski  znak po redu u kineskom kalendaru i zato ove godine vlada broj 9 koji predstavlja budući prosperitet, što znači da će započeti mnogi novi projekti tijekom 2016. godine.

Godina 2016. je godina ustrajnosti, spretnosti, upornosti, mudrosti, fleksibilnosti, nepredviđenih događaja, prevrtljivih situacija, godina vatre, pa samim tim i svađa, strasti, ratova te požara. Pozitvan aspekt naravno postoji, jer će se uvijek naći rješenje da se vatra, odnosno izazovi godine „ugase“.

Odlična je za komunikaciju, učenje, inovacije, nova poslovna partnerstva, proširenje mnogih poslovanja ali i poslovne prevare. Majmun je vrlo sposoban za prevaru, ali samo ako će time pomoći nekome ili želi doći do željenog cilja. Nikada to ne radi kako bi nekome naudio.

Odlična godina za spiritualne aktivnosti, metafiziku , NLP, psihologiju. Zato iskoristite energiju ove godine za rad na sebi  i na osobnom razvoju, usavršavajući različita metafizička znanja, ali naglasak je na praktičnom nivou.

Tijekom godine biti će dosta obrtaja novca , no moguće su i bolesti ako se zanemaruje zdravlje. U tom slučaju, može doći do problema s dišnim organima (pluća), s krvnim tlakom, vidom, kožnim osipima, kašljem, gripom, a moguće su i pandemije.

Može se očekivati i globalni ekonomski rast. Postoje potencijali za poslovanje u transportu i u radu s nekretninama, izgradnjom.

Kako će 2016. godina utjecati na znakove u kineskom horoskopu?

DOBRA za Štakora, Vola, Zmaja, Konja, Majmuna, Pijetla i Psa.
Štakor, Zmaj i Majmun imati će vrlo dinamičnu godinu. U nekim područjima i nestabilnu.
TEŠKA/NAPORNA za Tigrove, Zmije, Pse i Svinje.
FINANCIJSKI LOŠA za Zečeve.
ZDRAVSTVENO LOŠA za Kozu.
MNOGO PUTOVANJA za Tigra, Konja, Psa, zatim Svinju i Zeca.

Majmun je mudar i glamuroznog ponašanja kao da je uvijek na sceni, zato se može očekivati tijekom godine napredak u poboljšanju kazališnih, cirkuskih i kabaretskih predstava.
Majmun voli natjecanje, pa se tijekom 2016. može očekivati više natjecateljskih i sportskih događaja. Također je povećana mogućnost „sreće u kockanju“.

Po pitanju EMOCIJA ova godina je izazovna za dugogodišnje odnose.  Ego može biti pojačan kao i izljevi ljubomore. S druge strane, može izaći puno skrivenih strasti i dugogodišnje dosadne veze mogu dobiti posebnu svježinu.


Image


Više informacija  o seminaru „Feng Shui tajne za 2016“ saznajte na http://alternativainformacije.com/2015/12/feng-shui-tajne-za-2016-godinu-zagreb/

Tekst: Sandra Drinčić
Foto: Fotolia © modigia