Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Knjiga tjedna

Dirljiva saga o obitelji, neostvarenim snovima i izgubljenoj, ali ponovno pronađenoj ljubavi

Ovoga puta naša knjiga tjedna je hit roman 'Dvije sestre' autorice Jennifer Weiner

Dvije sestre__1.png
Budi najbolja verzija sebe.

Jo i Bethie Kaufman rođene su u svijetu punom obećanja. Odrastajući u 1950-ima u Detroitu, žive u savršenoj kući srednje klase iz predgrađa, gdje su uloge članova obitelji jasno određene. Jo je muškobanjasta djevojčica, načitana buntovnica čija je strast svijet učiniti boljim; Bethie je lijepa, ženstvena i poslušna buduća zvijezda koja uživa u svojoj omiljenosti te sanja o tradicionalnom životu.

Ali istina na kraju izgleda drukčije od onoga što su djevojke zamišljale. Živeći u vrijeme slobodne ljubavi, Vijetnama, Woodstocka i ženskog pokreta, Bethie postaje divlje dijete željno pustolovine i naglavce se baca u hipijevsku kulturu, spremna na sve, osim na to da se negdje skrasi. Jo u međuvremenu postaje pristojna mlada majka u Connecticutu i svjedoči promjenama u društvu umjesto da u njima sudjeluje. Nijedna od sestara ne živi u svijetu o kojemu je sanjala i ne pronalazi istinsku životnu radost.

Je li prekasno da njih dvije, s toliko različitim željama i životnim putovima, pronađu ono o čemu su sanjale?

'Dvije sestre' su priča o obitelji, neostvarenim snovima, a najviše od svega - o izgubljenoj i ponovno pronađenoj ljubavi. "Briljantno napisana i uzbudljiva obiteljska saga koja zadire u najtananije osjećaje", samo je jedna od brojnih pozitivnih recenzija na dirljiv roman autorice Jennifer Weiner.

Ne zaboravi zaviriti u našu rubriku Darujemo gdje možeš osvojiti ovaj sjajan roman.

Image
Osvoji knjigu tjedna

Darujemo knjigu 'Dvije sestre'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.