Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Čišćenje kožnog volana

Kožni volani su izloženi prvenstveno vlazi i masnoćama s naših ruku, kao i kozmetičkim kremama te opasnoj sunčevoj svjetlosti. Stoga je važno kako se pravilno izvodi čišćenje kožnog volana

Čišćenje kožnog volana
Budi najbolja verzija sebe.

Ljubiteljima automobila čišćenje ljubimca ne predstavlja problem, a posebnu pažnju poklanjaju čišćenju detalja kao što su volan i druge površine izložene pogledu ali i raznim utjecajima. Čišćenje kožnog volana je još zahtjevnije od čišćenja običnog volana.

Sunce ili znoj, nije toliko važno koji su utjecaji najopasniji, ali važno je pravilno održavanje i čišćenje kožnog volana. 
Koža volana postepeno postaje sve mekša na dodir a trenje dovodi do stvaranja mikro pukotina. S vremenom, površina kožnog volana puca i suši se. Redovito čišćenje kožnog volana spriječit će nakupljanje prljavštine ali i zaštititi površinu od trenja. 

Postoje razna sredstva namijenjena isključivo za čišćenje kožnog volana, a pokazala kao jako dobar izbor. Potrebno je prilikom svakog pranja auta prebrisati i volan tako da uvijek izgleda kao nov.

U sredstvima za čišćenje kožnih volana najčešće se nalaze četkica, posebna krpica ili spužvica te tekućina koja je isključivo namijenjena za čišćenje kožnog volana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.