Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Moda

Što je tablica veličine odjeće za žene?

Što je tablica veličine odjeće za žene? Tablica veličina odjeće za žene olakšat će odluku koja veličinu odjeće kupiti.

odjeca.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Kada kupujete odjeću online, poznavanje vaših mjera pomoći će vam da odaberete najbolju veličinu za svoje tijelo bez isprobavanja proizvoda. Budući da postoji toliko različitih vrsta odjeće, potrebno je poznavati tablicu veličine odjeće za žene kao referencu.

Prvo što je potrebno učiniti kako bi znali koja vam odjeća odgovara je izmjeriti vaše tijelo. Kada mjerite obujam prsa neka traka za mjerenje bude paralelna s podom i mjerite oko najpunijeg dijela prsa. Kada mjerite struk, izmjerite najuži dio struka. Također je potrebno izmjeriti bokove, pritom izmjerite najširi dio bokova. Sada je na redu upoznavanje sa tablicom veličine odjeće za žene.

Standardna tablica veličine odjeće za žene označava se za veličine od XS do XL. Ukoliko vam je obujam prsa oko 80 cm, obujam struka 60 cm te obujam bokova oko 88 cm, tada je XS veličina izvrsna za vas. Za svakih 4 cm povećanja obujma, veličina je za jednu mjeru viša, odnosno ako vam je obujam prsa oko 84 cm, obujam struka oko 64 cm te obujam bokova oko 92 cm, tada je S veličina savršena za vas. Tablica veličina odjeće za žene je vrlo jednostavna te je potrebno samo dobro poznavati svoje tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.