Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Svijet tkanina

Što je krep materijala? Kakav je krep materijal?

Što je to krep materijal? Kakav je krep materijal? Što trebate znati o krep materijalu?

krep.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Krep materijal je zaludio suvremeni modni svijet. Izvorno izrađen od svile, krep materijal se danas može izraditi korištenjem bilo kojeg lako dostupnog materijala poput pamuka, rajona, šifona itd. Krep materijal je tkanina koja definira jednostavnost, klasu, gracioznost i udobnost kao nijedan drugi materijal. Time je zacementirao svoje mjesto kako u drevnim kulturama tako u današnjim kulturama i zajednicama.

Jeste li znali da je krep bio najpoželjnija tkanina koju su žene nosile za žalovanje u mnogim zapadnim kulturama, posebno u viktorijanskom dobu? Pravoslavne Grkinje još uvijek nose krep tkaninu kada su u žalosti. Dakle, kako je od tkanine koja je simbolizirala tugovanje postala modni izbor danas? Krep materijal iznimno je lagan i mekan materijal koji dolazi u više tekstura i slojeva. Tekstura ove tkanine može varirati od glatke i fine do grube i hrapave.

S obzirom na to da postoji toliko mnogo dostupnih vrsta krepa, svaka je tkanina različita na dodir i pristaje. Savršeno pada i spušta se na svakoga, bez obzira na vašu veličinu ili oblik, ističući tako oblik vašeg tijela. Osim toga, s obzirom na to koliko je materijal nježan na vašoj koži, dovoljno je udoban da ga nosite i u formalnim i u neformalnim situacijama. Sada znate nešto više o krep materijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.