Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Dječja moda

Koji broj obuće nose djeca od godinu dana?

Pitete se koji broj obuće nose djeca od godinu dana. Koji su osnovni parametri i kako izračunati koji broj obuće nose djeca od godinu dana?

obuća-za-djecu.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Od prvog dana bebina stopala su delikatan dio tijela u razvoju, pri čemu svaki mali korak nagovještava kako će se njihova stopala, mišići nogu, ravnoteža i korak razvijati tijekom godina koje dolaze. U skladu s tim, kada se uopće moraju nositi, dječje cipele treba birati s nježnošću. Obuća za bebe i malu djecu nisu samo manje, identične verzije veličina za odrasle. To je potpuno drugačija kategorija veličina cipela posebno skrojenih za stopala novorođenčadi, dojenčadi i male djece, prvenstveno na temelju duljine djetetovog stopala u centimetrima. No, koji broj obuće nose djeca od godinu dana?

Kako biste lakše pronašli najbolju veličinu cipela za svoju djecu, postoji tablica veličine obuće za djecu. Ako je veličina stopala vašeg djeteta 12.5 cm, tada je broj obuće za vaše djete 20.5. Ako je veličina stopala vašeg djeteta 13 cm, tada je broj obuće vašeg djeteta 21.

Računica koja odgovara na pitanje koji broj obuće nose djeca od godinu dana je vrlo jednostavna nakon što izmjerite stopalo vašeg djeteta. Za svakih pola centimetra rasta stopala, broj obuće za vaše dijete raste za jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.