Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Čistoća

Kratki vodič za dezinfekciju perilice rublja prirodnim sredstvima

Primijećujete smrad iz perilice rublja? Da biste rješili problem, trebate dezinficirati perilicu rublja. Saznajte kako funkcionira dezinfekcija perilice rublja.

perilica-rublja.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Potrebna je česta dezinfekcija perilice rublja kako bi se osiguralo da je vaš uređaj čist. Osim toga, potrebno je znati najbolji način za dezinfekciju perilice rublja, posebno nakon što je prošlo nekoliko mjeseci od zadnjeg čišćenja perilice. No, kako izgleda pravilna dezinfekcija perilice rublja?

Prvo što trebate učiniti kako biste dezinficirali perilicu rublja najprije ispraznite perilicu rublja. Uključite perilicu rublja na najtopliji i najduži ciklus. Dodajte 1 šalicu sredstva za dezinfekciju u spremnik deterdženta. Kao sredstvo za dezinfekciju možete koristiti izbjeljivač na bazi klora ili bijeli ocat.

Sljedeće što trebate učiniti kako biste dezinficirali perilicu rublja je pokrenuti ciklus pranja. Nakon završetka ciklusa, obrišite bubanj i brtvu vrata čistom krpom. Očistite dozator deterdženta četkom i sapunicom, a zatim ga temeljito isperite. Ostavite vrata otvorena kako bi se stroj prozračio i potpuno osušio. Ovaj način za dezinfekciju perilice rublja već je gotov i vaša perilica rublja spremna je za korištenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.