Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Zašto ne mogu lajkati na Facebooku?

Zašto ne mogu lajkati na Facebooku? Pitanje je koje si postavljate već duže vrijeme, a rješenja nema na vidiku. Saznajte zašto ne možete lajkati na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Prvo rješenje zašto ne možete lajkati na Facebooku može biti da ste blokirani. To je jedan od glavnih razloga zašto nećete moći komentirati, lajkati ili dijeliti objavu bit će taj što vas je krajnji korisnik blokirao da izvršite tu radnju.

To može biti prijatelj prijatelja ili neka druga stranica koja dijeli sadržaj na kojem vam je zabranjeno komentirati ili lajkati. Da biste saznali je li vas blokirala neka stranica ili osoba, možete pokušati potražiti njihovo ime. Obično, ako vas je netko blokirao, njegov profil se neće prikazati. Ako se otkrije, za dodatnu potvrdu pokušajte im poslati poruku. Ako su vas blokirali, prikazat će se poruka o pogrešci koja je slična "Ova osoba trenutačno nije dostupna". Kada se idući put pitate zašto ne mogu lajkati na Facebooku provjerite jeste li blokirani.

Osim blokiranja još jedan razlog zašto ne možete lajkati na Facebooku mogu biti problemi s preglednikom ili aplikacijom. U tom slučaju sa službom za korisnike provjerite zašto ne možete lajkati na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.