Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Zašto dolazi do blokiranja mobitela? Kako ugasiti mobitel kad zablokira?

Zablokirao vam je mobitel i ne možete ništa učiniti? Potrebno ga je ugasiti i ponovno upaliti. Saznajte zašto mobiteli nekada zablokiraju i kako ugasiti mobitel kad zablokira.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Kada mobitel zablokira, to znači da je operativni sustav uređaja prestao raditi i mobitel ne reagira na pritiske na tipke ili na zaslon. Ovo se može dogoditi zbog više razloga, uključujući probleme s softverom, hardverske kvarove ili nedostatak memorije. No, kako ugasiti mobitel kad zablokira?

Ako se vaš mobitel zablokira, postoji nekoliko načina da ga ugasite i ponovno pokrenete. Jedna od metoda je pritisnuti i držati tipku za napajanje na vašem mobitelu dok se uređaj ne isključi. Nakon što se mobitel isključi, pričekajte nekoliko sekundi i ponovo pritisnite tipku za napajanje da biste ga ponovno pokrenuli.

Ako pritisak i držanje tipke za napajanje ne funkcionira, pokušajte pritisnuti i držati kombinaciju tipki za napajanje i pojačavanje zvuka dok se ne pojavi zaslon za ponovno pokretanje. Nakon toga, slijedite upute na zaslonu da biste ugasili i ponovno pokrenuli uređaj. Ovo su najjednostavniji i najbrži načini kako ugasiti mobitel kad zablokira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.