Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Online chat

Koji su najpopularniji trikovi na WhatsAppu?

Svakodnevno koristite WhatsApp i tražite trikove za maksimalno iskorištavanje WhatsAppa? Na pravom ste mjestu. Ovi trikovi na WhatsAppu će vas oduševiti.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

WhatsApp je široko korištena aplikacija za razmjenu izravnih poruka koja korisnicima omogućuje slanje tekstualnih poruka, glasovnih poruka, fotografija i videozapisa drugim korisnicima. Jedna od ključnih značajki WhatsAppa je end-to-end enkripcija, koja osigurava da su poruke sigurne i da ih mogu čitati samo oni kojima su namijenjeni. No, koji trikovi na WhatsAppu olakšavaju korištenje ove aplikacije?

Prvi trik na WhatsAppu je korištenje WhatsAppa na računalu. WhatsApp Web korisnicima omogućuje pristup aplikaciji na računalu, što je posebno korisno za upisivanje dužih poruka ili rad na projektu. Jednostavno skenirajte kod na računalu pomoću mobitela te će se vaše WhatsApp poruke učitati na računalu.

Dijeljenje lokacije i zakazivanje slanja poruka su također korisni trikovi na WhatsAppu. Upotrijebite WhatsApp za dijeljenje svoje trenutne lokacije kako biste prijatelju označili lokaciju gdje se nalazite. Osim toga, možete koristiti WhatsApp za planiranje poruka. Možete zakazati slanje poruka kasnije, što je korisno za pamćenje važnih događaja ili za slanje poruka ljudima u različitim vremenskim zonama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.