Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako se dodaju tajni prijatelji na Facebooku?

Jeste li znali da možete sakriti popis prijatelja na Facebooku te za vaše tajne prijatelje neće znati nitko osim vas? Kako se dodaju tajni prijatelji na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

U današnjem digitalnom svijetu sve je u privatnosti i čuvanju određenih stvari za sebe. To je posebno važno za društvene mreže, jer tamo obično dijelimo više informacija nego što bismo trebali. Kada nekoga dodate na svoj popis prijatelja na Facebooku, možete vidjeti njegove prijatelje, a oni prema zadanim postavkama mogu vidjeti vaše.

Može postojati milijun razloga zašto želite dodati tajne prijatelje na Facebooku. Bilo da pokušavate razdvojiti svoj profesionalni i osobni život ili samo želite zadržati mir između sebe i dvoje svojih prijatelja koji se ne podnose, dodavanje tajnih prijatelja na Facebooku je pravo rješenje.

Kada dodajete tajne prijatelje na Facebooku, najprije se prijavite na svoj Facebook račun i idite na stranicu profila klikom na svoje ime u gornjem lijevom kutu. Zatim idite na popis prijatelja klikom na gumb prijatelji. Na prozoru prijatelji kliknite na ikonu olovke u gornjem desnom kutu, a zatim idite na uredi privatnost. U skočnom prozoru kliknite na ikonu strelice prema dolje u gornjem desnom kutu. Tamo ćete dobiti različite opcije za pitanje tko može vidjeti popis prijatelja. Odaberite samo ja i to će spriječiti ljude da vide druge na vašem popisu prijatelja. Tajni prijatelji na Facebooku izvrstan su način za očuvanje privatnosti na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.