Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Online chat

Što znači zadnja aktivnost na Viberu?

Želite koristiti opciju zadnje aktivnosti na viberu? Jednostavne upute za korištenje opcije zadnje aktivnosti na viberu.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ako koristite Viber, vjerojatno ste primijetili funkciju "Zadnja aktivnost" koja vam omogućuje da vidite kada su vaši kontakti posljednji put bili aktivni na Viberu. Ova funkcija može biti korisna za planiranje komunikacije s vašim kontaktima ili za praćenje njihove dostupnosti, ali isto tako može biti izvor zabrinutosti ako se ne osjećate ugodno zbog dijeljenja svoje aktivnosti s drugima. U ovom članku, objasnit ćemo kako možete kontrolirati svoju zadnju aktivnost na Viberu.

Ako želite sakriti svoju zadnju aktivnost na Viberu, možete to učiniti pomoću postavki privatnosti. Da biste to učinili, otvorite aplikaciju i idite na Postavke> Privatnost> Zadnja aktivnost. Ovdje možete odabrati tko će vidjeti vašu zadnju aktivnost. Možete odabrati "Svi", "Samo kontakti" ili "Nikad". Ako odaberete "Svi", svi vaši kontakti moći će vidjeti vašu zadnju aktivnost, "Samo kontakti" će omogućiti vašim kontaktima da vide vašu aktivnost, dok će "Nikad" sakriti vašu zadnju aktivnost od svih.

Ako ne vidite opciju "Zadnja aktivnost" u svojim postavkama, to može biti zbog toga što koristite stariju verziju aplikacije. Ažuriranje na najnoviju verziju Viber aplikacije omogućit će vam pristup svim najnovijim funkcijama, uključujući i zadnju aktivnost.

U zaključku, zadnja aktivnost na Viberu može biti korisna funkcija, ali isto tako može biti izvor zabrinutosti ako se ne osjećate ugodno zbog dijeljenja svoje aktivnosti s drugima. Srećom, Viber vam omogućuje kontroliranje vaše zadnje aktivnosti putem postavki privatnosti, tako da možete odabrati tko će vidjeti vašu aktivnost. Ako ne vidite opciju zadnje aktivnosti u svojim postavkama, ažurirajte Viber na najnoviju verziju kako biste dobili pristup svim najnovijim funkcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.