Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što znači snepati? Koji je osnovni smisao snepanja?

Često čujete za frazu snepanje, ali niste sigurni što znači snepati? Ne brinite. Sazanjte što je snepanje i što znači snepati u današnjem žargonu.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Snapchat je popularna društvena mreža za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa. Na Snapchatu se snepanje obično odnosi na čin snimanja fotografije ili videa pomoću kamere aplikacije. Nakon što se snimak, odnosno snep napravi, može se uređivati filtrima, tekstom, naljepnicama i drugim kreativnim alatima prije nego što se pošalje jednom ili više korisnika.

Kada znate što znači snepati, važno je znati zašto je to toliko popularno. Snepovi se mogu postaviti da budu vidljivi određeno vremensko razdoblje, koje određuje pošiljatelj, prije nego što se izbrišu s uređaja primatelja. A ova značajka je baza na kojoj je izgrađen cijeli koncept snepanja. No, što korisnici dobivaju snepanjem?

Svakodnevnim snepanjem korisnici dobivaju „snapstreak“. Snapstreak se odnosi na broj uzastopnih dana u kojima su dva korisnika razmjenila slike ili videozapise. Na primjer, ako su dva korisnika slikala jedan drugog svaki dan 10 dana zaredom, imali bi snapstreak od 10. Aplikacija će također obavijestiti dva korisnika kada budu blizu održavanja ili gubitka snapstreaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.