Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što označava crveni krug na Instagramu?

Primijetili ste crvenu točku na ikoni Instagram aplikacije? Nemate razloga za brigu. Saznajte što označava crveni krug na Instagramu.

mobitel-drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ako ste primijetili crvenu točku na svojoj Instagram aplikaciji, možda se pitate što to znači. Crvena točka je indikator obavijesti koji vas upozorava na novu aktivnost u aplikaciji. Aktivnosti koje su dostupne u aplikaciji mogu biti razne. No, što točno crveni krug na Instagramu može označavati.

Najvažnije stvari koje crveni krug na Instagramu može označavati su poruke ili objave. Ako se crveni krug pojavi na ikoni izravne poruke, to znači da imate novu poruku ili zahtjev za pridruživanje grupnom chatu. Ako se crveni krug pojavi na ikoni početne stranice, to znači da su jedna ili više osoba koje pratite objavile novi sadržaj.

Crveni krug na Instagramu također se može pojaviti ako netko lajka ili komentira vašu objavu. Osim toga, s obzirom da se Instagram svakodnevno ažurira, crveni krug na Instagramu može se pojaviti na ikoni obavijesti kako bi obavijestila korisnike da postoji nova značajka ili ažuriranje koje treba istražiti. Važno je napomenuti da će se crvena točka pojaviti samo ako imate omogućene obavijesti za Instagram. Ako ne želite vidjeti crvenu točku, možete isključiti obavijesti za aplikaciju u postavkama uređaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.