Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što je Shadow ban na instagramu? Kako kontrolirati Shadow ban na instagramu?

Čuli ste za pojam shadow ban na Instagramu, no ne znate što to znači? Saznajte što je shadow ban i kako kontrolirati shadow ban na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Shadow ban Instagram odnosi se na platformu koja ograničava doseg vašeg sadržaja ograničavanjem vidljivosti. Primarni indikator shadowbana je da se vaš sadržaj s hashtagom ne pojavljuje na stranicama za istraživanje nikome osim vašim pratiteljima. Vaš doseg i vidljivost zbog jako ograničenih postova još je jedan rezultat shadow bana na Instagramu.

Kako izgleda shadow ban na Instagramu u praksi? Instagram zapravo ne prikazuje svaku objavu s hashtagom ispod tog hashtaga. Instagram se trudi ljudima pokazati one objave koje bi ih mogle najviše zanimati. Ovo je pokušaj da stranice s hashtagovima budu zanimljive, ali i da se izbjegnu neželjene objave i zloupotreba.

No, kako provjeriti jeste li žrtva shadow bana na Instagramu? Najbolji način za testiranje shadow bana je testiranje vlastitih objava. Objavite novu objavu s vrlo popularnim hashtagom. Neka nekoliko ljudi koji vas ne prate testiraju sadržaj pod tim hashtagom da vide hoće li se vaša objava pojaviti. Ako nije, to znači da biste mogli biti žrtva shadow bana na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.