Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što je reels? Kako reels funcionira na društvenim mrežama?

Jeste li znali da su reels budućnost društvenih mreža? Saznajte što je reels te kako funkcionira reels na društvenim mrežama.

reels.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Reels je značajka na platformama društvenih mreža koja korisnicima omogućuje stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa od 15 sekundi. Ovi videozapisi mogu sadržavati glazbu, tekst i razne efekte, a mogu se uređivati pomoću raznih alata kako bi bili vizualno privlačniji. No, gdje su nastali reels?

Najpopularnija platforma koja ima značajku reelsa je Instagram, gdje je značajka prvi put predstavljena u kolovozu 2020. Nastala je kao odgovor na sve veću popularnost TikToka, platforme društvenih mreža koja je prvenstveno fokusirana na kratke videozapise koje generiraju korisnici. Reels korisnicima omogućuje snimanje, uređivanje i dijeljenje kratkih videa od 15 sekundi, uz dodatak glazbe, teksta i raznih efekata. Korisnici također mogu pregledavati i otkrivati nove reels od drugih korisnika, stvarajući osjećaj zajednice i angažmana.

Reels su brzo postali popularna značajka na Instagramu, a mnogi ih korisnici koriste kako bi podijelili svoje svakodnevne živote, pokazali svoje talente i promovirali svoje robne marke i tvrtke. Također su postali popularan način otkrivanja novih trendova u nastajanju, kao i izvor zabave i inspiracije. Osim na Instagramu, značajka Reels dostupna je i na drugim platformama društvenih medija kao što su Facebook, YouTube.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.