Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Što je blog? Koja je svrha bloga?

Često čujete za pojam blog, no niste sigurni što je blog? Donosimo jednostavan odgovor na pitanje što je blog i čemu služi.

blog.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Blog je nastao 1994. godine, a izumio ga je student Justin Hall. U najosnovnijem smislu, blogovi vam mogu pomoći da razvijete prisutnost na mreži, dokažete da ste stručnjak u industriji i privučete više kvalitetnih potencijalnih klijenata na sve stranice vašeg web-mjesta.

U ranim fazama, blog je bio osobni web dnevnik ili dnevnik u kojem je netko mogao podijeliti informacije ili svoje mišljenje o raznim temama. Informacije su objavljene obrnutim kronološkim redom, tako da bi se najnovija objava pojavila prva. Teme o kojima osoba piše na blogu mogu biti uistinu svestrane, od kulinarskih recepata do dijeljenja priča sa putovanja.

Danas je blog web stranica koja se redovito ažurira i može se koristiti za osobnu upotrebu ili za ispunjavanje poslovnih potreba. Osim toga, pojam blog u današnjem svijetu podrazumijeva i stranicu društvenih mreža. Ovo je jednostavan i informativan odgovor na pitanje što je blog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.