Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što označavaju Snapchat vatrice?

Često čujete za vatrice na Snapchatu, ali ne znate što označavaju Snapchat vatrice? Saznajte što su Snapchat vatrice i kako ih skupiti.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Vatrice na Snapchatu su značajka koja označava tekući razgovor između dva korisnika. Vatrice se pojave kada korisnici međusobno razmjene poruke najmanje jednom dnevno tri uzastopna dana. Kada dva korisnika komuniciraju tri dana, oni imaju „snapstreak“, a mali požarni emoji pojavit će se pored njihovog imena na popisu za razgovor.

No, kako dobiti snapchat vatrice? Da biste dobili snapchat vatrice, jednostavno morate nekome poslati poruku, a ona vam mora poslati poruku natrag u roku od 24 sata. Ako oboje ponovite ovaj postupak tri uzastopna dana, započeli ste snapstreak i osvojili ste vatrice. I sve dok se svaki dan dopisujete, broj pored emotikona s vatrom povećavat će se svaki dan. Ovaj broj označava broj uzastopnih dana koje ste vas dvoje komunicirali.

No, što označavaju Snapchat vatrice? Snapchat vatrice mogu biti zabavan način da ostanete povezani s prijateljima na Snapchatu, a može se koristiti i kao prijateljsko natjecanje između prijatelja da se vidi tko će održati najdulji niz. Važno je napomenuti da ako vi ili vaš partner ne snimite jedno drugo unutar 24 sata, niz će biti prekinut, a vatrice će nestati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.