Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Praktični savjeti za oporavak Google računa

Ne možete se sjetiti podataka za Google račun? Ne morate paničariti. Možete oporaviti svoj Google račun u nekoliko trenutaka.

google.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ako ste zaboravili zaporku ili korisničko ime ili ne možete dobiti kontrolne kodove, tada se ne možete prijaviti u svoj Google račun. Za ponovnu prijavu potrebno je oporaviti svoj Google račun. Kada oporavite Google račun, tada možete ponovno koristiti usluge kao što su Gmail, Google Fotografije i Google Play. No, kako oporaviti Google račun?

Idite na stranicu za oporavak Google računa. To možete učiniti klikom na link https://accounts.google.com/signin/recovery. Unesite adresu e-pošte ili telefonski broj povezan s računom koji želite oporaviti. Kada ste unijeli podatke, kliknite na gumb „Dalje“.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite oporaviti Google račun je unijeti zadnju lozinku koje se sjećate da ste je koristili s ovim računom. Nakon toga slijedite upute za potvrdu identiteta. To može uključivati primanje kontrolnog koda putem tekstualne poruke ili odgovaranje na sigurnosna pitanja. Nakon što je vaš identitet potvrđen, od vas će se tražiti da izradite novu lozinku za svoj račun. Kreiranjem nove lozinke, ovaj način za oporavak Google računa je gotov te je vaš račun oporavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.