Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako se na pravilan način odjaviti sa Instagrama? Što znači odjava sa Instagrama?

Koristite zajednički obiteljski mobitel ili tablet i želite osigurati svoju privatnost? Potrebno je znati kako se odjaviti sa Instagrama na svim uređajima. Saznajte kako funkcionira odjava sa Instagrama.

instagram.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon što završite s dnevnim listanjem kroz beskrajnu naslovnicu na Instagramu, bilo bi dobro odjaviti se, osobito na zajedničkim uređajima. Na taj način osiguravate da nitko tko uzme vaš telefon ili tablet ne može pristupiti vašem računu. Odjava sa Instagrama brza je, ali može se činiti pomalo komplicirana ukoliko to prvi puta radite. No, kako izgleda odjava sa Instagrama?

Prvo što trebate učiniti kada se želite odjaviti sa Instagrama je ući u postavke profila. Dok je aplikacija Instagram otvorena na vašem uređaju, kliknite krug u donjem desnom kutu zaslona, to će biti slika vašeg korisničkog profila. Dodirnite tri paralelne vodoravne crte u gornjem desnom kutu zaslona, a zatim odaberite „Postavke“.

Sljedeće što trebate učiniti kada se želite odjaviti sa Instagrama je pronaći gumb „Odjava“. Ovaj gumb se nalazi na dnu zaslona s postavkama. Dodirnite „Odjava“ kada ga pronađete. Ovo je brz i jednostavan način za odjavu s Instagrama na svim pametnim uređajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.