Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Koliko često objavljivati na Instagramu?

Želite poboljšati svoj Instagram profil? Dosljedno objavljivanje na Instagramu savršen je način za privlačenje više pratitelja. Donosimo odgovor na pitanje koliko često objavljivati na Instagramu.

mobitel-drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Odlučivanje o tome koliko često objavljivati na Instagramu može biti težak zadatak za tvrtke, robne marke i pojedince koji žele povećati broj pratitelja i angažman na platformi. Iako ne postoji čarobni broj, postoji nekoliko ključnih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri određivanju rasporeda objavljivanja.

Kada želite znati koliko često objavljivati na Instagramu, najvažnije je zapamtiti da je kvaliteta ispred kvantitete. Prečesto objavljivanje zapravo može imati negativan učinak na vaš angažman. Umjesto da preplavljujete feedove svojih pratitelja velikim brojem objava niske kvalitete, usredotočite se na stvaranje manjeg broja postova visoke kvalitete koji će vjerojatnije privući pozornost vaše publike.

Još jedan savjet za objavljivanje na Instagramu je objava u pravo vrijeme. Vrijeme objave također je važno. Istraživanja su pokazala da je najbolje vrijeme za objavljivanje na Instagramu tijekom radnih dana, točnije od ponedjeljka do petka, te izvan radnog vremena. Objavljivanje tijekom vikenda ili noću može rezultirati manjim angažmanom. Iako ne postoji točan broj koliko često trebate objavljivati na Instagramu, preporuča se 1-2 puta dnevno, radnim danima i izvan radnog vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.