Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako u nekoliko koraka vratiti TikTok profil?

Deaktivirali ste svoj TikTok profil a u međuvremenu ste se predomislili i želite ga nastaviti koristiti? Srećom, TikTok je predvidio ovakvo ponašanje i moguće je vratiti TikTok profil.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

TikTok je jedna od najvećih aplikacija za zabavu na svijetu, s više od milijardu korisnika. Iako je aplikacija otkriće za brze nalete zabave, nažalost, TikTok može stvoriti ovisnost. Kada deaktivirate svoj TikTok račun, imate 30 dana perioda da vratite TikTok profil i nastavite ga koristiti. No, kako vratiti TikTok profil?

Ako ste deaktivirali svoj TikTok račun i promijenili mišljenje, možete oporaviti svoj račun u roku od 30 dana. Kako biste to učinili najprije otvorite aplikaciju TikTok na svom telefonu. Dodirnite ikonu profila i odvest će vas na zaslon za prijavu. Dodirnite "Već imate račun?" opcija.

Sljedeće što trebate učiniti kako biste vratili TikTok profil je odabrati način vraćanja. Dodirnite "Koristi telefon/e-poštu/korisničko ime" kako biste vratili svoj TikTok profil. Sada će se pojaviti opcija "Reaktiviraj" a nakon toga ćete dobiti SMS poruku ili e-poruku gdje morate potvrditi reaktivaciju svog računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.