Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Praktični savjeti kako vratiti reels na feed

Želite da vam na feedu na Instagramu budu samo Instagram reels? Saznajte što je feed na Instagramu i kako vratiti reels na feed.

reels.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Instagram feed odnosi se na glavnu stranicu na Instagramu gdje korisnici mogu vidjeti kronološki prikaz objava s računa koje prate. Instagram feed prva je stvar koju korisnici vide kada otvore aplikaciju Instagram i tu mogu vidjeti novi sadržaj s računa koje prate.

Instagram reels su značajka koja korisnicima omogućuje stvaranje i dijeljenje kratkih, ponavljajućih videozapisa. Ovi videozapisi mogu trajati do 60 sekundi i mogu uključivati glazbu, efekte i druge značajke koje ih čine privlačnijim i zabavnijim. Kada želite vratiti reels na feed, sve što trebate učiniti je odlazak u reels sekciju Instagrama.

Kako biste vratili reels na feed na Instagramu, najprije otvorite Instagram aplikaciju. Instagram ima posebnu karticu reels na stranici za istraživanje, gdje korisnici mogu otkriti nove reels s drugih računa. Jednostavno kliknite na ikonicu povećala u donjem lijevom kutu Instagrama, a zatim kliknite na gumb „Reels“ u gornjem desnom kutu. Sada je vaš Instagram feed pun reelsova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.