Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Kako vratiti obrisane slike iz galerije?

Slučajno ste obrisali slike s mobitela i sada ih želite natrag? Saznajte kako vratiti obrisane slike iz galerije

pexels-lisa-fotios-1092671.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Svima nam se dogodilo da nekada slučajno izbrišemo slike iz galerije na mobitelu ili su nam baš te izbrisane odjednom postale potrebne. No, i po tom se pitanju nešto može poduzeti. Saznajte kako vratiti obrisane slike iz galerije.

shimmer fallback

Većina aplikacija za fotografije na cloudu radi sigurnosne kopije pa ako ste uključili ovu opciju na vašem uređaju, velike su šanse da fotografije nisu obrisane. Samo se ulogirate u aplikaciju za pohranu i preuzmite svoje fotografije. Ako ste obrisali fotografiju i u cloudu, provjerite nedavno obrisane fotografije. Često imate još 30 dana prije nego što datoteke postanu trajno obrisane, a do tada ih možete vratiti u svoju galeriju.

Ako vas i dalje zanima kako vratiti obrisane slike iz galerije, to možete učiniti pomoću Google Photosa. U izborniku sa strane odaberite "Trash" ili "Bin", pritisnete i zadržite pritisak na slici koju želite vratiti pa odaberete "Restore". Ovdje su sve obrisane datoteke dostupne još 60 dana nakon brisanja.
A ako i dalje ne znate kako vratiti obrisane slike iz galerije, pokušajte uz pomoć SD kartice. Provjerite jesu li vase datoteke pohranjene na njoj, spojite je na računalo i pokrenite poseban softver za povrat datoteka. Iako je veća vjerojatnost da ćete uspjeti s gore navedenim metodama, možete pokušati i ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.