Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako ugasiti svjetlo na mobitelu?

Slučajno ste upalili svjetlo na mobitelu te ne znate kako ugasiti svjetlo na mobitelu? Postoji dva brza i jednostavna načina kako ugasiti svjetlo na mobitelu.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Svjetlo na mobitelu služi za korištenje kao izvor svjetla u situacijama slabog osvjetljenja. Međutim, ako vam svjetlo na mobitelu više nije potrebno, važno je isključiti svjetlo kako biste sačuvali snagu baterije i spriječili slučajno uključivanje u džepu ili torbi. No, kako ugasiti svjetlo na mobitelu?

Prvi način kako ugasiti svjetlo na mobitelu je korištenjem kontrolnog centra mobitela. Na većini pametnih telefona možete pristupiti kontrolnom centru povlačenjem prsta od vrha zaslona prema dolje. Odatle ćete vidjeti ikonu svjetiljke te ju jednostavno dodirnite da biste ugasili svjetlo na mobitelu.

Još jedan način kako ugasiti svjetlo na mobitelu je korištenjem aplikacije „Svjetiljka“. Mnogi pametni telefoni dolaze s unaprijed instaliranom aplikacijom "Svjetiljka" koja se može koristiti za uključivanje i isključivanje svjetla. Da biste ugasili svjetlo pomoću ove aplikacije, jednostavno otvorite aplikaciju i dodirnite gumb "Ugasi". Važno je napomenuti da se način isključivanja svjetiljke može razlikovati ovisno o specifičnom modelu i marki pametnog telefona koji imate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.