Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako ugasiti automatski video na Facebooku?

Ne želite da se videi na Facebooku automatski reproduciraju? To možete onemogućiti u nekoliko klikova. Saznajte kako ugasiti automatski video na Facebooku za svega nekoliko sekundi.

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Automatska reprodukcija videozapisa na Facebooku može biti korisna značajka koja vam omogućuje jednostavno gledanje videozapisa dok se pomičete kroz naslovnicu Facebooka. Međutim, to također može biti ometanje i može potrošiti vaše mobilne podatke. No, kako ugasiti automatski video na Facebooku?

Prvo što trebate učiniti kada želite ugasiti automatski video na Facebooku je otvoriti Facebook aplikaciju na svom pametnom telefonu. Dodirnite tri vodoravne crte u donjem desnom kutu zaslona za otvaranje izbornika. Dodirnite "Postavke i privatnost", a zatim dodirnite "Postavke".

Sljedeće što trebate učiniti kada želite ugasiti automatski video na Facebooku je pronaći postavke videozapisa. Pomaknite se prema dolje do "Mediji i kontakti" i dodirnite "Videozapisi i fotografije". Pod "Postavke videozapisa" isključite prekidač za "Automatska reprodukcija videozapisa". Sljedeći ove korake ćete ugasiti automatske videe na Facebooku te će se oni krenuti reproducirati tek kada im vi to omogućite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.