Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako spojiti više slika u jednu na mobitelu?

Jeste li znali da možete izraditi kolaž slika na svom mobitelu? Saznajte kako spojiti više slika u jednu na svom mobitelu.

slika.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Kada želite spojiti više slika u jednu ili napraviti kolaž od hrpe fotografija koje se nalaze na vašem mobitelu, spajanje slika u jednu je najbolji način da to učinite. Sve što vam je potrebno kada želite spojiti više slika u jednu na mobitelu je aplikacija za uređivanje slika. TinyWow je besplatna aplikacija za uređivanje koji nudi sveobuhvatna rješenja za različite vrste datoteka. No, kako spojiti više slika u jednu na mobitelu?

Kako biste spojili više slika u jednu na mobitelu najprije otvorite aplikaciju za spajanje slika TinyWow. Dodirnite „Dodaj fotografije“. Odaberite "Učitaj s mobitela" i odaberite sve fotografije koje želite spojiti u jednu. Nakon što učitate fotografije, odlučite o izgledu konačne slike. Možete ih rasporediti okomito ili vodoravno odabirom opcije "jedna uz drugu".

Sljedeće što trebate učiniti kada želite spojiti više slika u jednu na mobitelu je sačekati nekoliko trenutaka da aplikacija TinyWow učita i generira slike. Dodirnite "Preuzmi sliku" da biste je spremili na svoj uređaj. Ovaj način kako spojiti više slika u jednu na mobitelu već je gotov te su vaše dvije slike spojene u jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.