Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako spojiti dva Gmail računa?

Želite spojiti dva Gmail računa za lakši prijenos datoteka i poruka? Saznajte kako spojiti dva Gmail računa u svega nekoliko klikova.

gmail.png
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Gmail račun je besplatna usluga e-pošte koju nudi Google. Korisnicima omogućuje slanje i primanje e-pošte, kao i pristup drugim Googleovim uslugama kao što su Google Drive, Google Calendar i Google Photos. Postoje dva različita načina za povezivanje dva Gmail računa.

Prvi način kako spojiti dva Gmail računa je kreiranje novog računa. Ako želite moći provjeravati i slati e-poštu s više računa unutar istog prozora preglednika, možete dodati još jedan račun na web mjesto Gmail. Da biste to učinili, idite na web stranicu Gmail i kliknite ikonu profila u gornjem desnom kutu. Zatim kliknite na "Dodaj račun" i unesite podatke za prijavu za drugi račun. Nakon što dodate račun, možete se prebacivati između njih klikom na ikonu profila i odabirom željenog računa.

Još jedan način kako spojiti dva Gmail računa je promjenom postavki prosljeđivanja. Možete koristiti postavke prosljeđivanja za slanje poruka e-pošte s jednog računa na drugi. To će vam omogućiti da sve e-poruke poslane na jedan račun primate na drugom. Da biste to učinili, idite na postavke računa s kojeg želite proslijediti e-poštu i potražite postavke „Prosljeđivanje“. Unesite adresu drugog računa kako biste spojili dva Gmail računa. Vaši Gmail računi sada su spojeni te se možete brzo i jednostavno prebacivati između njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.