Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Savjeti za snimanje reelsa za Instagram

Imate ideju za zabavan reel, ali ne znate kako snimiti reels? Donosimo brz i jednostavan način kako snimiti reels.

reels.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Reels je relativno nova značajka na Instagramu koja korisnicima omogućuje stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa s ponavljanjem. Ovi videozapisi mogu trajati do 60 sekundi i mogu uključivati glazbu, efekte i druge značajke koje ih čine privlačnijim i zabavnijim. No, kako snimiti reels?

Reelsi se mogu brzo i jednostavno snimiti unutar Instagram aplikacije. Da biste započeli snimati svoj reels, otvorite aplikaciju Instagram i idite na karticu "Reels" koja se nalazi na dnu zaslona. Kada ste na kartici Reels, dodirnite znak "+" koji se nalazi na dnu zaslona. Ovo će vas odvesti na ekran za snimanje.

Prije nego počnete snimati, možete odabrati omjer slike videozapisa. Možete birati između klasičnog omjera 1:1 ili omjera 9:16 za video preko cijelog zaslona. Također možete odabrati snimanje prednjom ili stražnjom kamerom. Nakon što odaberete omjer širine i visine, možete početi snimati svoj reels. Možete snimati do 60 sekundi, a također možete pauzirati i nastaviti snimanje po potrebi. Također možete dodati glazbu u svoj kolut odabirom pjesme iz glazbene biblioteke ili korištenjem zvuka iz drugog koluta.

Nakon što završite sa snimanjem, možete urediti svoj reels dodavanjem teksta, naljepnica i drugih elemenata kako biste ga učinili zanimljivijim i privlačnijim. Također možete koristiti razne filtre i efekte kako biste poboljšali cjelokupni izgled reelsa. Ovaj način kako snimiti reels već je gotov te sada imate objavljen reels na svom profilu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.