Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako skupljati vatrice na Snapchat?

Svakodnevno se dopisujete s prijateljima na Snapchatu i želite to obilježiti? Vatrice na Snapchatu su savršen način za to. Saznajte što su vatrice na Snapchatu te kako skupljati vatrice na Snapchat.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Na Snapchatu se emotikoni vatrice koriste za označavanje „snaptreaka" između dva korisnika. Snapstreak se događa kada dva korisnika pošalju jedan drugome najmanje jednu fotografiju dnevno najmanje tri uzastopna dana. Vatreni emotikon, odnosno vatrica pojavit će se pored imena korisnika s kojim imate snapstreak. No, kako skupljati vatrice na Snapchat?

Da biste skupili vatrice na Snapchatu ili održali vezu s nekim, morate biti sigurni da i vi i druga osoba aktivno snepate jedan drugoga barem jednom dnevno. Ako prođete dan bez snepanja, snapstreak će se prekinuti i sve vaše vatrice će nestati. No, skupiti i sačuvati što više vatrica na Snapchatu?

Kako biste skupili i zadržali vatrice, postavite si podsjetnik da svaki dan pošaljete fotografiju osobi s kojom skupljate vatrice. Pošaljite snimku čak i ako nemate što reći jer ćete na taj način održati vatrice. Osim toga, pobrinite se da brzo odgovorite na snimke koje dobijete kako biste nastavili niz. Vatrice na Snapchatu mogu biti zabavan način da ostanete povezani s prijateljima na Snapchatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.