Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako se na pravilan način tagira na Facebooku?

Facebook pruža različite mogućnosti, a jedna od njih je tagiranje. Kako se tagira na Facebooku? Koga možete tagirati na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Facebook se u svojoj srži oslanja na naše veze s drugim ljudima i našu sposobnost da ostanemo povezani tagirajući ih u smiješnim videima, objavama i statusima. Bilo da želite tagirati svog prijatelja u komentaru ili napisati podužu objavu zahvalnosti svojoj najbližoj obitelji i prijateljima, način kako se tagira na Facebooku je uvijek isti.

Prvo što trebate napraviti kako biste tagirali prijatelja na Facebooku je početi upisivati njihovo ime. Napišite znak „@“ te počnite upisivati ime osobe koju želite tagirati na Facebooku. Pričekajte dok vam padajući izbornik ne ponudi imena vaših prijatelja ili stranica koje pratite. Izbornik također uključuje stranice koje ne pratite ili vam se sviđaju samo na temelju toga kako bi mogle odgovarati onome što ste upisali.

Sljedeći korak načina kako se tagira na Facebooku je odabir osobe iz padajućeg izbornika. Odaberite osobu koju želite tagirati ili stranicu s popisa na padajućem izborniku. Zatim završite tagiranje na Facebooku pritiskom na gumb za objavljivanje. Ovaj način kako se tagira na Facebooku već je gotov te su vaši prijatelji uspješno tagirani na objavu ili komentar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.