Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako se odblokirati kad te netko blokira na Whatsappu?

Netko vas je zabunom blokirao na Whatsappu i ne zna vas odblokirati? Postoji li način kako se odblokirati kad te netko blokira na Whatsappu?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Whatsapp je najpopularnija svjetska aplikacija za razmjenu poruka. S obzirom da većina ljudi svakodnevno koristi ovu aplikaciju, često se dešavaju pogreške. Jedna od mogućih pogreški je slučajno blokiranje kontakta. Srećom, ova pogreška nije velika i postoji jednostavan način kako se odblokirati kad te netko blokira na Whatsappu.

Blokiranje nekoga na Whatsappu prilično je česta pojava. To se može dogoditi iz više razloga, ali često se događa iz zabune. Bez obzira na razlog, može biti teško shvatiti kako se odblokirati kad te netko blokira na Whatsappu.

Prvi korak načina kako se odblokirati kad te netko blokira na Whatsappu je ulazak u Whatsapp aplikaciju. Dotaknite na tri točkice u gornjem desnom kutu te odaberite postavke. Pomaknite se prema dolje te odaberite opciju upravljanje računom. Dotaknite na opciju deaktivacija računa i potvrdite. Kada ste deaktivirali račun, izađite iz Whatsapp aplikacije i deinstalirajte ju. Zatim ju ponovno preuzmite, instalirajte te se prijavite s vašim mobilnim brojem. Nakon što ste odradili sve korake ovog načina kako se odblokirati kad te netko blokira na Whatsappu, vaš Whatsapp račun bit će odblokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.