Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako radi Viber? Koje su prednosti Vibera?

Tražite novu aplikaciju za razgovor s prijateljima? Viber je savršena aplikacija za vas. Saznajte što je Viber i kako radi Viber.

viber.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Viber je aplikacija za slanje poruka i poziva koja korisnicima omogućuje komunikaciju s drugim korisnicima Vibera putem interneta, umjesto korištenja tradicionalnih usluga SMS-a ili poziva koje nudi mobilni operater. No, kako radi Viber?

Prvo što korisnici trebaju učiniti kada žele koristiti Viber je preuzeti aplikaciju. Korisnici mogu preuzeti aplikaciju Viber na svoj pametni telefon i kreirati račun verificiranjem svog telefonskog broja. Nakon što imaju račun, korisnici mogu dodati kontakte u svoj Viber adresar tražeći ih po telefonskom broju. Kada želite nekome poslati poruku na Viberu, možete otvoriti aplikaciju i pronaći kontakta u svom popisu kontakata. Zatim upišite poruku i pritisnite „Pošalji“. Poruka će biti poslana preko interneta na telefon primatelja, gdje će biti prikazana u aplikaciji Viber.

Osim slanja samih tekstualnih poruka, Viber korisnicima omogućuje i glasovne i video pozive. Viber također uključuje značajku end-to-end enkripcije, koja osigurava da poruku mogu pročitati samo pošiljatelj i namjeravani primatelj, a ne bilo tko drugi, uključujući zaposlenike Vibera. Viber također ima značajku pod nazivom "Javni računi" gdje poslovne ili javne osobe mogu napraviti račun i dijeliti svoj sadržaj. Viber je osmišljen kako bi pružio praktičan i jednostavan način da ostanete u kontaktu s prijateljima i obitelji širom svijeta, a važno je znati kako radi Viber kako biste ga mogli koristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.