Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako postaviti SD karticu kao glavnu memoriju?

Želite da se svi podaci na vašem mobitelu automatski spremaju na SD karticu? To možete učiniti tako da postavite SD karticu kao glavnu memoriju vašeg mobitela.

sd-kartica.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

SD kartica je malena, prenosiva memorijska kartica koja se koristi za pohranu podataka na različitim uređajima, poput mobitela, fotoaparata, računala i drugih elektroničkih uređaja. SD kartice su dostupne u različitim kapacitetima, od nekoliko gigabajta pa do više desetaka gigabajta. Kada želite spremiti sve svoje podatke na SD karticu, možete postaviti SD karticu kao glavnu memoriju. No, kako postaviti SD karticu kao glavnu memoriju?

Prvo što trebate učiniti kada želite postavit SD karticu kao glavnu memoriju vašeg mobitela je uključiti mobitel i staviti SD karticu u utor za SD karticu. Nakon toga otvorite postavke na vašem mobitelu i pronađite opciju „Pohrana“.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite postaviti SD karticu kao glavnu memoriju je promijeniti postavke pohrane vašeg mobitela. U opciji „Pohrana“, pronađite opciju „Postavi SD karticu glavnu memoriju“. Kliknite na tu opciju i potvrdite promjenu. Nakon što potvrdite promjenu, vaš mobitel će početi koristiti SD karticu kao glavnu memoriju za pohranu podataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.