Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako poslati anonimnu poruku na Facebooku?

Želite sačuvati svoju privatnost na Facebooku? Slanje anonimne poruke na Facebooku je izvrstan način za to. Kako poslati anonimnu poruku na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ponekad tvrtke mogu iskoristiti element iznenađenja u svoju korist. Na primjer, ako postoji popularni influencer na Facebooku i željeli biste znati bi li on bio zainteresiran za recenziju vašeg proizvoda, možete mu se anonimno obratiti na Facebooku. Umjesto da kreirate lažni Facebook račun i pišete na Facebook zidovima, postoji bolji i jednostavniji način kako poslati anonimnu poruku na Facebooku.

Kako biste poslali anonimnu poruku na Facebooku najprije se prijavite na svoj Facebook račun. Unesite ime Facebook korisnika kojeg želite anonimno kontaktirati u polje za pretraživanje. Imena će se pojaviti u padajućem izborniku dok upisujete. Označite i kliknite na ime Facebook korisnika kako biste posjetili njegovu korisničku stranicu. Označite korisničko ime Facebook korisnika koje se pojavljuje nakon "facebook.com/" u URL-u stranice profila korisnika Facebooka. Pritisnite "Ctrl-C" za kopiranje korisničkog imena.

Sljedeći korak načina kako poslati anonimnu poruku na Facebooku prijavljivanje na račun e-pošte. Prijavite se na račun e-pošte po svom izboru. Sastavite novu e-poštu. U okviru "Prima" zalijepite korisničko ime Facebook korisnika pomoću "Ctrl-V." Unesite "@facebook.com" odmah nakon korisničkog imena. Unesite tekst u red predmeta i okvir za poruku da biste sastavili svoju poruku. Kliknite "Pošalji". Poruka će se pojaviti na Facebook korisničkom računu nakon sljedeće prijave. Ovo je najbrži i najjednostavniji način kako poslati anonimnu poruku na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.