Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako podijeliti profil na Instagramu?

Vidjeli ste zanimljiv profil na Instagramu i želite podijeliti taj profil na Instagramu prijateljima? To je vrlo jednostavno učiniti. Saznajte kako podijeliti profil na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Želite li podijeliti Instagram profil prijateljima? To je vrlo jednostavno. Ako niste sigurni kako podijeliti profil na Instagramu, postoji jednostavan  podijeliti profil na Instagramu, postoji jednostavan i učinkovit način za to.

Prvi korak načina kako podijeliti profil na Instagramu je ulazak u aplikaciju. Uzmite svoj pametni mobitel, otključajte ga i uđite u aplikaciju Instagram. Idite na profil koji želite podijeliti te dotaknite tri točkice koje se nalaze u gornjem desnom kutu profila.

Sljedeći korak načina kako podijeliti profil na Instagramu je kopiranje linka. Ako želite podijeliti profil na Instagramu izvan Instagram aplikacije, dotaknite gumb “Kopiraj URL profila” iz izbornika koji se pojavi. Na ovaj način je URL Instagram profila kopiran te ga možete poslati prijateljima. Međutim, postoji još jedan način kako podijeliti profil na Instagramu, a ovaj put unutar aplikacije. Sve što je potrebno je dotaknuti gumb „Podijeli ovaj profil“ umjesto gumba „Kopiraj URL profila“. Zatim odaberite korisnike Instagrama kojima želite podijeliti profil na Instagramu. Ovaj način kako podijeliti profil na Instagramu već je gotov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.