Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kratki savjeti kako otvoriti Youtube račun

Želite objavljivati, komentirati i lajkati objave na Youtubeu? Za to vam je potreban Youtube račun. Saznajte kako otvoriti Youtube račun u nekoliko klikova.

youtube.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

YouTube je jedna od najpopularnijih video platformi na svijetu. Korisnici mogu pregledavati, pretraživati i dijeliti video sadržaje, kao što su filmovi, glazbeni spotovi, vlogovi, dokumentarci i mnogi drugi. Da biste otvorili YouTube račun, potrebno je imati Google račun.

Ako već imate Google račun, možete ga koristiti za prijavu na YouTube. Ako nemate Google račun, možete ga besplatno kreirati na Youtubeu. No, kako otvoriti Youtube račun i koristiti sve mogućnosti Youtubea?

Kako biste otvorili Youtube račun, u gornjem desnom kutu kliknite na gumb „Registriraj se“. Unesite svoje željeno korisničko ime i lozinku te kliknite na gumb „Registriraj se“. Kada se prijavite na YouTube, možete kreirati svoj kanal, pregledavati i pretraživati video sadržaje, komentirati, označavati i dijeliti video sadržaje sa drugima. Također možete kreirati i objavljivati svoje vlastite video sadržaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.