Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Savjeti za pravilno hlađenje mobitela

Primijetili ste da vam se mobitel pregrijava a ne znate kako ohladiti mobitel? Postoji nekoliko jednostavnih načina kako ohladiti mobitel.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Mobiteli se mogu zagrijati kada ih koristite. Na primjer, ako igrate videoigru s s vrhunskom grafikom, vaš će se mobitel vjerojatno zagrijati. Nikada ne smije biti prevruć na dodir, niti bi trebao postati dovoljno vruć da se na ekranu prikaže upozorenje. Međutim, ako je vrućina ipak prejaka, odmah zatvorite aplikaciju ili igru ​​koju koristite i ohladite mobitel. No, kako ohladiti mobitel?

Prvi način kako ohladiti mobitel je i najočitiji. Najbolji način za hlađenje pregrijanog pametnog mobitela je ostaviti ga neko vrijeme. Ako koristite kameru, zatvorite je na nekoliko minuta. Također, nemojte koristiti telefon dok se puni jer će generirati više topline, što će uzrokovati porast temperature.

Drugi način kako ohladiti mobitel je smanjenje svjetline zaslona. Zaslon je jedna od komponenti mobitela koje najviše troši bateriju. Ako imate zaslon mobitela postavljen na vrlo veliku svjetlinu, on će trošiti više energije i zagrijavati uređaj. Smanjenje svjetline pomoći će snižavanju temperature. Ova dva načina kako ohladiti mobitel će pomoći održavati normalnu temperaturu vašeg mobitela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.