Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako u nekoliko klikova odblokirati osobu na Facebooku?

Ponekad se dogodi da blokiramo osobu na Facebooku, ali kasnije želimo ponovno uspostaviti komunikaciju s njom. Srećom, odblokiranje osobe je jednostavan postupak. Saznajte kako odblokirati osobu na fb.

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Kako biste odblokirali osobu na Facebooku, slijedite ove korake: otvorite izbornik postavki u gornjem desnom kutu, odaberite opciju "Privatnost", a zatim "Blokirane osobe i aplikacije". Ovdje ćete vidjeti popis svih blokiranih osoba i aplikacija. Odaberite osobu koju želite odblokirati i kliknite na gumb "Odblokiraj". Sada ste sigurni kako odblokirati osobu na Facebooku.

Razlozi za blokiranje osobe na Facebooku mogu biti različiti. Najčešći razlozi su zlostavljanje ili uznemiravanje putem poruka, objava ili komentara, spamiranje vašeg profila ili objava, te narušavanje vaših granica privatnosti.

Ako ste blokirani na Facebooku, to može biti zbog sličnih razloga. Ako ste slučajno blokirani ili smatrate da je blokiranje neopravdano, možete pokušati kontaktirati osobu putem drugih kanala kako biste saznali razlog blokiranja i razgovarali o tome kako riješiti problem.

Trebate znat da blokiranje osobe na Facebooku nije konačna odluka i uvijek se može poništiti. Međutim, prije nego što blokirate nekoga ili odblokirate osobu, važno je razmisliti o razlozima i kako to može utjecati na vašu interakciju s tom osobom u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.