Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako odblokirati broj na Viberu?

Zabunom ste blokirali nekoga na Viberu a ne znate kako odblokirati broj na Viberu? Saznajte kako odblokirati broj na Viberu.

viber.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Viber je mobilna aplikacija koja svojim korisnicima omogućuje međusobno slanje poruka, pozivanje ili grupni razgovor. Viber je potpuno besplatna aplikacija, a sve što trebate za korištenje aplikacije je Internet. S obzirom na masovno korištenje Vibera, razumljivo je da se ponekad donosi pogreška, poput slučajnog blokiranja kontakta. U tom slučaju je potrebno poznavati kako odblokirati broj na Viberu.

Viber ima mogućnost jednostavnog odblokiranja koja korisnicima omogućuje odblokiranje bilo kojeg broja u aplikaciji. Ovo je posebno korisno za ljude koji su slučajno blokirali nečiji broj. Donosimo kako odblokirati broj na Viberu.

Proces kako odblokirati broj na Viberu vrlo je jednostavan i može se obaviti u samo nekoliko koraka. Najprije otvorite aplikaciju Viber i odaberite postavke. Zatim odaberite privatnost te dodirnite deblokiraj brojeve na izborniku na lijevoj strani zaslona. Na kraju pritisnite gumb za odblokiranje i odaberite broj koji želite odblokirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.