Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako obrisati duple kontakte na Viberu?

Pronašli ste nekoliko kopija istog kontakta na Viberu i želite ih obrisati. Kako na jednostavan način obrisati duple kontakte na Viberu.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Viber je popularna društvena aplikacija za razmjenu poruka koja korisnicima omogućuje besplatne glasovne pozive i slanje tekstualnih poruka. Viber postoji oko 10 godina i dosegao je više od 800 milijuna aktivnih korisnika. Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka na svijetu.

Međutim, kao i sve drugo na svijetu, čak ni Viber nije savršen. Iz nepoznatog razloga, određeni kontakti se kopiraju, odnosno nastaju dupli kontakti na Viberu. Srećom, Viber je upoznat s tim problemom te postoji jednostavan i učinkovit način kako obrisati duple kontakte na Viberu.

Prvi korak načina kako obrisati duple kontakte na Viberu je otvaranje postavki. Postavke otvorite tako da kliknete na ikonicu svog profila u donjem desnom kutu ekrana. Kada otvorite postavke, navigirajte se u karticu za općenite postavke. Ukoliko vam je uključena postavka za prikazivanje svih kontakata i sinkroniziranje kontakata, isključite ju te izađite i uđite u aplikaciju. Ovaj način kako obrisati duple kontakte na Viberu već je gotov te bi vaši kontakti trebali biti obrisani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.