Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako napraviti reels na Instagramu?

Želite izraditi novi kratki videozapis za Instagram? Reel je savršena vrsta videozapisa. Saznajte što je reels i kako napraviti reels na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Reels je značajka na Instagramu koja korisnicima omogućuje stvaranje kratkih videozapisa od 15 sekundi s glazbom. Slični su TikTokovim kratkim videozapisima, ali s dodanim značajkama uređivanja i mogućnošću dodavanja glazbe i efekata. Korisnici mogu stvarati i dijeliti reels u odjeljku reels na Instagramu. No, kako napraviti reels na Instagramu?

Kako biste napravili reels na Instagramu najprije otvorite aplikaciju Instagram i dodirnite ikonu kamere u gornjem lijevom kutu zaslona. Prijeđite prstom prema gore za pristup kameri. Snimite svoj videozapis držeći pritisnutu tipku za snimanje ili prenesite unaprijed snimljeni videozapis.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite napraviti reels na Instagramu je urediti reel. Upotrijebite alate za uređivanje za obrezivanje, dodavanje efekata i filtara te podešavanje brzine vašeg videozapisa. Također možete dodati glazbu ili zvuk iz drugih videozapisa. Nakon što budete zadovoljni svojim reelom, možete ga objaviti na svom Instagram profilu. Ovaj način kako napraviti reels na Instagramu već je gotov te je vaš Instagram reel podijeljen s vašim pratiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.